Изкопни и ВиК услуги в София и областта:

Изграждане на ВиК инсталации

Изграждане на ВиК – изкопаване и полагане на тръби и шахти

Качественото изграждане на ВиК инсталации е обвързано не само с широки познания  в тази сфера, но и със специализирана техника. Съвременните фирми залагат все повече и повече на механизирания и технологизирания труд, за да предоставят най-доброто на своите клиенти. В същото време обаче, много от тях пропускат важен фактор, наемайки общи работници без опит в изграждането на ВиК инсталации, което в последствие може да доведе до некачествено изпълнение. Ние разполагаме и с двете – както квалифицрана работна ръка, така и специализирана техника, покриваща стандартите и изискванията за качество.

Важно е предварителното проучване на пазара и закупуването на най-висококачествените материали:

Тръби за водопровод, дренаж и канализация
Фитинги, маншони и гъвкави връзки
Шахти, спирателни арматури
Пречиствателни станции
Водомери и др.

Специфики на процеса по изграждане на ВиК инсталации

Изграждане на ВиКВсяко едно изграждане на ВиК инсталации започва от грубата скица, преминава през детайлно разработения план и приключва с доизчистването на непредвидени обстоятелства, възникващи в хода на работата. Работейки на място, проучваме условията на терена и ги сравняваме с особеностите на постройката. В столицата, както знаем, основно се строят жилищни кооперации, комплекси и крупни индустриални и бизнес сгради. Те изискват презициране на всяко ниво и премисляне на оптималния ход на водата така, че:

  • да се достави нужния дебит вода;
  • да се осигури добро налягане на водата;
  • да се предотвратят бъдещи течове, замръзване на водата и пукане на тръби при ниски температури.

На нас може да разчитате за осигуряването на всичко, което е необходимо за качественото изграждане на ВиК инсталация или подмяната на амортизиралата се с нова. Не губете време, а се свържете с нас на телефон 0877 801 809, за да ви предложим най-изгодна оферта за тези вид услуги в София и областта.

Галерия
Ценоразпис

Какво да очаквате от нас?

Коректно обслужване, извършване на огледи на място след предварително уговорен ден и час с Вас.

Пакетни цени при заявка за няколко услуги.

други услуги