Предлагаме всякакъв вид земекопни работи

Строителни изкопи и насипи

Изкопни услуги в София и областта

Откриването на коректен изпълнител за изкопи и насипи е трудна задача. Но ние смятаме, че сме един от малкото такива, защото извършваме качествено и в срок всички възложени ни проекти, в което може да се уверите от препоръките на различни наши възложители. Специализирани сме в извършването на дейности като:

  • Изграждане на насипи;
  • Разнообразни и трудоемки земекопни работи;
  • Строителни изкопи с различна дълбочина и диаметър;
  • Др.

Изброените услуги изискват наличието на тежкотоварна техника, специфично оборудване, квалифицирани шофьори и оператори на машини. Ние работим с бобкати, самосвали, камиони, багери, с които:

  • едробагаритните отпадъци се отстраняват най-лесно и безпроблемно;
  • доставянето на филц, чакъл, асфалт и други материали е благонадеждно и бързо.

Строителната механизация, с която разполагаме, ни позволява да извършваме изкопни дейности от всякакъв вид:

Груби или фини вертикални планировки;
Изкопи и насипи за улици, канализации и други;
Формиране на котловани за строителството на различни сгради;
Изкопаване и превоз на земни маси;
Рекултивационни видове работи;
Разчистване на терени и др.

От какво се определя цената на извършваните изкопи и насипи

Ценообразуването в нашия бранш се определя от много фактори. Значение имат разстоянието на обекта/ адреса; времето, с което разполагаме, за да реагираме, броят ангажирани хора. Спецификата на работа изисква квалифицирана работна ръка, а работещите със специфични машини са все по-малко. Формиращи цената са още: количеството земна маса, което ще се разтовара; дълбочината на изкопа, предназначението му и др. Предлагаме съдействие на фирми, които са ангажирани с възложен проект, но имат опасения, че няма да се справят в срок.
Не на последно място, предлаганите от нас услуги са обвързани с метеорологичните условия. Това означава, че през зимния сезон може да се наложи снегопочистване и едва след това – преминаване по същество. Ако сте стартирали своя проект или дейността Ви не търпи отлагане, Ви съветваме възможно най-скоро да се консултирате с нас. Така ще можете да си направите нужните калкулации, както и да прецените какво време ще изискват съответните изкопи и насипи.

Какви са рисковете при изкопи и насипи и за какво да следите

Съществуват различни видове изкопи и насипи. В първия случай говорим основно за дълбочината. Има разлика например между изкопи за инсталиране на нова ВиК система или за прокарването на тунел под жилище. При насипите значение има материалът, който ще се изсипва – камъни, филц, асфалт и други интертни материали. Както се подразбира, асфалтът се настила при определена температура, което изисква своевременна реакция. Всички тези фактори трябва да се следят внимателно, защото рискувате да си навлечете проблеми. Ние от izkopniraboti.com ще Ви съдействаме, за да избегнете подобни неуредици в бъдеще.

Галерия
Ценоразпис

Доставка на строителни материали

Условията за доставка на поръчката се договарят с всеки клиент индивидуално, в зависимост от отдалечеността на обекта. Винаги доставяме всички видове строителни материали възможно най-бързо.

други услуги