Мини багер

Наем на мини багер в София и областта

С какви предимства се ползва мини багерът на фона на другите машини

Приложенията на един мини багер са неизчерпаеми и неизброими. Ние разполагаме със съвременна техника, с която да изпълним всяка задача, възложена ни от клиента. Функционалността на мини багера е приложима както в областта на строителството, облагородяването и озеленяването, така и в сферата на селското стопанство.

Първото и най-важно предимство на мини багера е, че има достъп до по-ограничени пространства. Тези машини са изключително маневрени, като по нищо не отстъпват на по-големите модели. С разликата, че имат по-слаб натиск върху обработваната повърхност и може да се предотвратят неблагоприятни последици. На второ място, с мини багер може да се обходи град дори и в по-централните му части. Тежкотоварната техника е забранена по маршрути с интензивно двупосочно движение и над 12 тона, което автоматично ограничава опциите Ви. На трето място, операторът разполага с по-голяма видимост, съответно работата върви по-бързо и прецизно.

Мини багерът ще Ви свърши идеална работа за почти всеки вид изкоп или товаро-разтоварителни дейности, но от най-огромна важност е операторът на машината, който трбва да е запознат с всички специфики на почвата, подпочвените води, наклон на терена и т.н. Ние разполагаме с образовани специалисти, които могат да извършат всички измервателни дейности, необходими за качественото изпълнение на зададената задача.

Предлагаме наем на мини багер с оператор, ако Ви предстои:

Разчистване на отпадъци след събаряне на сгради или градостроеж;

Габаритите на мини багера позволяват да се работи и в труднодостижими терени в града или по-тесни участъци;

Прекарване на ВиК инсталация

Една машина копае по-бързо, по-лесно и с минимален разход на енергия, отколкото 6 човека бригада;

Прокарване на канали

С мини багер може прецизно да се изкопаят канали за полагане на основи на сгради, прокарване на кабели, тръби и др.;

Изкопаване на септични ями

Дълбочината на септичната яма е обвързана с тръбопровода и трябва да се вземат предвид всички фактори, в зависимост от конкретните условия;

Заравняване на терен

Изравняването на терени може да се извършва и с бобкат, но при специфични случаи е необходим мини багер, който при нужда може да разкопае и заравни определени терени;

галерия
ценоразпис

Какво Ви предлагаме?

Достъпни цени, качество на крайните резултати и хора-специалисти, които правят нашите услуги едно ниво над тези на конкуренцията. Можете да отправяте запитванията си по всяко време, а ние ще Ви дадем адекватен и ясен отговор при първа възможност.