Самосвал

Наем на самосвал в София и областта

Самосвал под наем в София и областта 

Наемането на самосвал е необходимо, когато се планират много видове работа. По-специално за транспортирането на различни насипни материали – превозване на чакъл, филц, пясък, хумус, скална маса и др. В областта на строителството се използва много често. Например, използва се за отстраняване на строителни отпадъци след приключване на работа. Такава услуга като наем на самосвал става все по-популярна, тъй като изборът ù за клиентите е изгодно решение. 

Правейки своя избор, трябва да вземете предвид списък от характеристики, които да съответстват на планираната работа. Най-важните параметри са свързани с размера на товарната платформа, товароносимост на самосвала, както и размерите на машината, ако се касае за превоз през тесен терен.

Като наемете самосвал, можете бързо да завършите цялата работа, спестявайки време, което се превръща във важен момент, например в хода на различни строителни дейности. За целите на нашия бизнес сме осигурили съвременна тежкотоварна техника, която прави изкопно-насипните дейности лесна задача. 

Работим с поръчки от всякакъв обем

Потърсте ни независимо дали сте физическо лице или строителна фирма, гарантирано ще останете доволни.

Наем на допълнително оборудване

При нас може да наемете допълнително бобкат или мини/комбиниран багер, необходими при конкретни строителни работи.

Транспортиране на различни материали, насипни товари, строителни отпадъци

Без значение какъв е Вашият товар, ние ще го извозим до определеното за целта място или депо за изхвърляне на строителни отпадъци.

Гаранция за изправност и производителност на оборудването

Цялата ни специализирана техника е минала всички необходими технически прегледи и работи безотказно.

галерия
ценоразпис

Цена за наем на самосвал

Цената за наем на самосвал се формира в зависимост от разстоянието, което трябва да се измине (в един или няколко курса), както и период на наема. За повече информация се свържете с нас, за да Ви предложим най-изгодна оферта.