Бобкат

Наем на бобкат с оператор за София и областта – цени и условия

Наем на бобкат – какво е важно да знаете

Много хора смятат, че „бобкат” е „мини товарач”, който може да достигне почти навсякъде. Действително този вид техника се използва за маневреното и сравнително бързо превозване на неголеми товари, разчистване/изравняване на земни маси и транспортирането на строителни материали/ отпадъци. Мини товарачите са предназначени за улесняване на изкопните работи, озеленяването и др. Работата на един бобкат е малко по-различна.

Под „бобкат” може да се има предвид верижен товарач, мини багер и др. Той би Ви свършил отлична работа, ако трябва нещо да се издърпа, избута, повдигне, премести. Най-голямото му преимущество е, че се класифицира като лека машина с множество функционалности, а теглото ѝ я прави по-лесна за управление.

Освен това бобкатът може да се използва като смесител за цимент, стига да е оборудван с нужните приставки. Шнековете са за прецизно пробиване на симетрични дупки, които не влошават състоянието на почвата. Добре познатата ни „назъбена лопата” служи за разбиване на бетон, за изкопи, за поддържане на насипи и откоси, дренажи и др. „Метлата” е приставка, с която разчистването на работния терен става за минимум време, разходи и усилия. Мулчерът е друг инструмент, с който бобкатът отстранява упорити плевели, поникнали по нивите Ви. Трионите служат за рязането на асфалт, „вилицата за пелети” и др.

Кога може да Ви бъде необходим бобкат:

Транспорт на товари

Когато се нуждаете от превоз на леки товари (1 т. – 1,8 т.) на по-големи разстояния;

Изравняване на терени

Почистване, изравняване и изхвърляне на земни/скални маси, докарване и разсипване на хумус;

Механична работна сила

Когато не разполагате с хора, които да свършат пренасяне на тежки товари или разчистване на терени;

галерия
ценоразпис

При нас ще откриете изгодни цени и условия при наем на специализирана техника!

Ако припознахте потребностите си сред някоя от по-горе изброените, не се колебайте да се свържете с нас. Сигурни сме, че ще намерим решение на проблема Ви. Винаги е по-добре да наемете мобилен, пъргав и енергоемък бобкат, отколкото тежкотоварна техника.